Lyngborg Skimmesvamp Alarm, startpakke

239,20 kr. Inkl. Moms

Skimmelsvamp alarmen fortæller, hvis der er vækstbetingelser for skimmelsvamp i boligen. Den kan informere beboerne om risikoen for svamp, før problemerne opstår. På den måde kan man i tide få luftet ud eller ændret på temperaturen i rummet og undgå et angreb af svamp.
• Registrerer vækstbetingelserne for svamp via en konstant elektronisk overvågning
• Er let og intuitiv at anvende og bruger en tydelig visuel og akustisk alarmering
• Kræver ingen teknisk indsigt, er diskret og driftsikker
• Kan sættes op uden professionel hjælp og monteres på væggen med kun 1 skrue.

SkimmelsvampAlarm-userguide
FAQ
12 oplagte placeringer

Kategori:

Opdag skimmelsvampen før den viser sig.
Skimmelsvamp alarmen fortæller, hvis der er vækstbetingelser for skimmelsvamp i din bolig og om risikoen for hvornår svampen opstår. Fugt i boliger er et stort og vedvarende problem, der kan føre til, at en bolig bliver angrebet af skimmelsvamp med risiko for dyre reparationer og at beboerne får helbredsmæssige problemer som astma og allergi.

Virkemåde.
Skimmelsvamp alarmen virker ved konstant at registrere temperatur og fugtighed på overfladen af væggen, hvor den opsættes. Informationerne bliver evalueret af apparatet og ligger målingerne indenfor vækstbetingelserne for skimmelsvamp, gives der besked både akustisk og ved røde blink. Alarmen kan på den måde hele tiden overvåge kritiske områder i boligen.

Anvendelse.
Skimmelsvamp alarmen kan f.eks. monteres på væggen i et hjørne langs panelet i stuen, bag møbler eller i kælderen. Beboerne kan på den måde sikre, at der ikke opstår skimmelsvamp i området omkring alarmen og i tide sørge for at få luftet ud eller skruet op for varmen.

Shopping Cart

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.